Είμαστε πολύ τυχεροί που βρήκαμε την ΟΑΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ που δημιούργησε με μεράκι και πολύ κόπο ο πρωτοπόρος Τάσος και η δυναμική ομάδα του.

Θα έχουμε μαζί πολλά καλοκαίρια,
Σωτήρης, Αρης, Ελένη


Υπέροχη τοποθεσία, απέραντο γαλάζιο, απεριόριστη θέα. Σωστό σέρβις, καλοί άνθρωποι. Γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, καινούργια μέρη. Ελπίζω να ξανάρθω έστω και για λίγες μέρες.

Θα έχουμε μαζί πολλά καλοκαίρια,
Οικ.Γεωργακόπουλου


Εδώ βρήκαμε ένα μικρό παράδεισο. Η ωραία και καθαρή θάλασσα, το δωμάτιο με φανταστική θέα, ο ήσυχος και περιποιημένος κήπος, το νόστιμο, στοργικά παρασκευασμένο φαγητό και η ευγενική και οικογενειακή ατμόσφαιρα μας έκαναν καλό. Ξεκουρασθήκαμε πολύ καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την μεγάλη φιλοξενία σας.

31/8/2000, Ulrike and Martin Kolle
(Heidelberg, Germany)


Πόσες ωραίες στιγμές! Πάντα με αγαπημένα πρόσωπα. Δεύτερη φορά σε αυτό το ξενοδοχείο και όλες οι στιγμές έχουν μείνει μέσα μου, μαζί με αυτό το απέραντο γαλάζιο με αυτήν την ειρηνική αύρα που πλημμυρίζει την ψυχή. Πάντα θα θυμάμαι το φιλόξενο ξενοδοχείο, τα λέμε ίσως του χρόνου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ


Με τις καλύτερες αναμνήσεις σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο με πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους.

Θα έχουμε μαζί πολλά καλοκαίρια,
30/7/2003, Νίκη Τζεβελάκου


Περάσαμε αξέχαστα γιατί το ξενοδοχείο είναι υπέροχο από κάθε πλευρά. Τα δωμάτια, το desigh του κήπου εκπληκτικό, η θέα, το service, η κουζίνα όλα είναι υπέροχα. Νάστε καλά όλοι για να περνάμε και μεις.


We have enjoyed our stay in your hotel. And we thank you for your Kind service.

Best regards ,
Manne and Dorte


Το ξενοδοχείο είναι εντυπωσιακό και φιλόξενο. Μου άρεσε και θα ξανάρθω,

Με αγάπη Ευαγγελία Γκανά